AutoCAD – Volledig tekenen in 2D

✓ Diensten op maat

✓ Inwisselen UWV-voucher mogelijk

✓ Complete cursussen

Bent u op zoek naar een training waarbij u leert om parametrisch te tekenen in Inventor? Schrijf u in voor een cursus in Inventor bij DACCAD Didactic CAD Support uit Schijf, nabij Roosendaal. Onze professionele docenten leren u tijdens de cursus parametrisch te tekenen. Met een parametrische tekening kunt u niet alleen eenvoudig een 3D-prototype digitaal laten zien, ook is het mogelijk om een compleet proces van ontwerp tot productie te werken met een zeer lage foutmarge. Het is daarom een veelgebruikte software in o.a. de werktuigbouw en de procestechniek.

Geïnteresseerd in een training?

Een training parametrisch tekenen in Inventor die bij u aansluit

DACCAD biedt diverse cursussen in Inventor aan waarbij u parametrisch leert tekenen. De opleiding in Inventor die wij aanbieden zijn geschikt voor werktuigbouwkundig tekenaars en/of constructeurs van verschillende niveaus. Bent u een beginner? Kies dan voor onze vierdaagse training in Inventor waarbij onze docenten u in kleine groepen de beginselen uitleggen van ontwerpen in 3D en parametrisch tekenen. Heeft u specifieke vragen over bepaalde functionaliteit of wilt een training in Inventor volgen met oefeningen om parametrisch te tekenen die zijn toegespitst op uw praktijk? Dat is allemaal mogelijk met een Inventor cursus op maat. Deze cursus geeft Inventor gebruikers de mogelijkheid om hun kennis op te frissen over parametrisch tekenen en 3D-ontwerpen zonder een volledige cursus te volgen.

Leer parametrische tekenen als een professional met onze cursus in Inventor

Heeft u wat meer tijd en begeleiding nodig om de software onder de knie te krijgen? Geen enkel probleem! Schrijf u dan in voor een van onze privélessen in AutoCAD, Revit of Inventor. Onze professionele docenten gaan met u aan de slag. Voor specifieke vragen over de training of over de mogelijkheden neemt u eenvoudig contact met ons op via het onderstaande formulier, telefonisch via 0165 348 420 of via info@daccad.nl.

AutoCAD – Volledig tekenen in 2D

AutoCAD is software voor Computer-Aided Design (CAD). Het kan gebruikt worden in elke branche, voor een eenvoudige 2D tekening, als schets of productiesheet, of uitgebreider naar 3D tot aan fotorealistische plaatjes.

Bij DACCAD leren we je, zonder dat je daarvoor enige voorkennis nodig hebt, volledig tekenen in 2D.

We starten met de uitleg van het programma en de diverse functionaliteiten. We tekenen eerst een lijntje, cirkel, vierkant, rechthoek, driehoek, enz. en eindigen uiteindelijk met een compleet huis, installatie, fabriek, interieur, snijplan……. Alles is mogelijk.

Daarnaast leggen we je uit hoe je een tekening opzet, waar een kader aan moet voldoen, hoe je moet verschalen en printen, en nog veel meer.

Informatie aanvragen?