Trainingen

Trainingen

DACCAD Didactic CAD Support verzorgt opleidingen AutoCAD, Inventor en Revit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij hebben al sinds 1996 ervaring in het opleiden van mensen tot CAD tekenaar of ontwerper AutoCAD,  Inventor of Revit.

De cursusfaciliteiten van DACCAD zijn gevestigd in Schijf, een klein dorpje vlak bij Roosendaal (NB). Gratis parkeergelegenheid is ruim aanwezig. Trainingen op locatie zijn uiteraard ook mogelijk. De maximale groepsgrootte van de cursussen AutoCAD, Inventor en Revit is 4 personen, wat een persoonlijke begeleiding garandeert.

DACCAD werkt met een eigen lesmethode die voortdurend up-to-date gehouden wordt zodat u kunt profiteren van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de diverse CAD programma’s.

Voor diverse reïntegratiebureau’s en verzekeringsmaatschappijen biedt DACCAD een compleet omscholingstraject aan. Maar ook uw scholingsvouchers van het UWV kunt u bij ons gebruiken. En informeert u tevens eens bij uw branche organisatie over de diverse subsidiemogelijkheden.

Informatie aanvragen?

Neem contact met ons op en bel 0165 – 348 420

of klik op onderstaande button.