Training op maat in Inventor

✓ Diensten op maat

✓ Inwisselen UWV-voucher mogelijk

✓ Complete cursussen

Bent u op zoek naar een training waarbij u leert om parametrisch te tekenen in Inventor? Schrijf u in voor een cursus in Inventor bij DACCAD Didactic CAD Support uit Schijf, nabij Roosendaal. Onze professionele docenten leren u tijdens de cursus parametrisch te tekenen. Met een parametrische tekening kunt u niet alleen eenvoudig een 3D-prototype digitaal laten zien, ook is het mogelijk om een compleet proces van ontwerp tot productie te werken met een zeer lage foutmarge. Het is daarom een veelgebruikte software in o.a. de werktuigbouw en de procestechniek.

Geïnteresseerd in een training?

Een training parametrisch tekenen in Inventor die bij u aansluit

DACCAD biedt diverse cursussen in Inventor aan waarbij u parametrisch leert tekenen. De opleiding in Inventor die wij aanbieden zijn geschikt voor werktuigbouwkundig tekenaars en/of constructeurs van verschillende niveaus. Bent u een beginner? Kies dan voor onze vierdaagse training in Inventor waarbij onze docenten u in kleine groepen de beginselen uitleggen van ontwerpen in 3D en parametrisch tekenen. Heeft u specifieke vragen over bepaalde functionaliteit of wilt een training in Inventor volgen met oefeningen om parametrisch te tekenen die zijn toegespitst op uw praktijk? Dat is allemaal mogelijk met een Inventor cursus op maat. Deze cursus geeft Inventor gebruikers de mogelijkheid om hun kennis op te frissen over parametrisch tekenen en 3D-ontwerpen zonder een volledige cursus te volgen.

Leer parametrische tekenen als een professional met onze cursus in Inventor

Heeft u wat meer tijd en begeleiding nodig om de software onder de knie te krijgen? Geen enkel probleem! Schrijf u dan in voor een van onze privélessen in AutoCAD, Revit of Inventor. Onze professionele docenten gaan met u aan de slag. Voor specifieke vragen over de training of over de mogelijkheden neemt u eenvoudig contact met ons op via het onderstaande formulier, telefonisch via 0165 348 420 of via info@daccad.nl.

Training op maat in Inventor

Met Autodesk Inventor, dat veel gebruikt wordt in o.a. de procestechniek en de werktuigbouw, kun je eenvoudig 3D prototypes digitaal laten zien.

Of het nu gaat om een klein onderdeel, een complete machine of een grote installatie; met Inventor werk je aan een compleet proces, vanaf het ontwerp tot aan de productie. En doordat je parametrisch tekent, is de foutmarge zeer laag.

Werk je al met Inventor, maar heb je specifieke vragen? Of wil je een opfriscursus? Dan is de Training op Maat de juiste keuze voor jou.  We bepalen vooraf je leerdoelen en adviseren zo het aantal cursusdagen dat nodig is. Daarna maken we samen een cursusplanning en volg je de training op eigen tempo. Dit kan ook op zaterdagen.

Deze cursus is tevens zeer geschikt voor bedrijven die hun werknemers in groepsverband een training willen aanbieden, waarbij voorbeelden uit hun eigen praktijk kunnen worden gebruikt. Dit kan ook in-company.

Informatie aanvragen?