Training op maat in Revit Architecture

Training op maat in Revit Architecture

Autodesk Revit is hét softwarepakket bij uitstek voor modellering binnen de architectuur, bouw, infra, constructrie- en installatietechniek (gebouwgebonden installaties).

Bij DACCAD leer je de basisbeginselen van Revit Architecture.

Wil je jezelf als bouwkundig tekenaar verder ontwikkelen? Maak dan de stap naar 3D modelleren en leer ontwerpen volgens de BIM methode. We leren je de verschillende functionaliteiten binnen Revit, van het opzetten van tekeningen tot volledig 3D modelleren. Daarnaast leggen we je de BIM methodiek uit, waarbij je virtueel gaat bouwen aan een project.

Werk je al met Revit Architecture, maar heb je specifieke vragen? Of wil je een opfriscursus? Dan is de Training op Maat de juiste keuze voor jou. We bepalen vooraf je leerdoelen en adviseren zo het aantal cursusdagen dat nodig is. Daarna maken we samen een cursusplanning en volg je de training op eigen tempo. Dit kan ook op zaterdagen.

Deze cursus is tevens zeer geschikt voor bedrijven die hun werknemers in groepsverband een training willen aanbieden, waarbij voorbeelden uit hun eigen praktijk kunnen worden gebruikt. Dit kan ook in-company.

Informatie aanvragen?